iPhone 5 giver ny rekord

Salget af iPhone 5 overgår alle forventninger.

Apples nye iPhone 5 kommer først til salg i butikkerne i USA fra på fredag, men den første rekord er hjemme.

Man har kunnet bestille den nye iPhone fra i fredags og det har slået alle rekorder. Apple rundede to millioner forudbestillinger på det første døgn. Det er dobbelt så mange bestillinger sammenlignet med iPhone 4S, som udkom sidste år. Dengang solgte Apple kun en million i det første døgn.

iPhone 5 pre-orders have shattered the previous record held by iPhone 4S and the customer response to iPhone 5 has been phenomenal. “iPhone 5 is the best iPhone yet, the most beautiful product we’ve ever made, and we hope customers love it as much as we do”, siger Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing.

iPhone 5 sælges i Danmark fra 28. september.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.