iPhone 5 udsolgt i USA

Under et døgn efter at forudbestillingerne åbnede, er alle iPhone 5 revet væk.

Apple åbnede for forudbestillinger af iPhone 5 fredag midnat (PDT), og på under tolv timer meddeltes det at hele lageret til forudbestillingen var reserveret.

De tre store teleselskaber, der forhandler iPhone 5, havde allerede fredag skubbet forsendelsesdatoen fra den 21. september til senere på måneden, AT&T’s forsendelsestider anføres nu til “14 – 21 hverdage”.

Teleselskaberne har dog stadig reserveret et vist lager, som sælges i butikker på fredag, så amerikanere, der ønsker en iPhone 5 på frigivelsesdagen kan stadig få fat i en, hvis de vil stille sig i kø.

Apple oplyser ikke, hvor stort et antal iPhone 5, der er afsat til forudbestilling, men det formodes at være stort, eftersom produktionen har været i gang i flere måneder – hvilket har medført det enorme antal af lækkede komponenter, som vi har muntret os med op til lanceringen.

Det er uvist om den store efterspørgsel vil påvirke lanceringen i andre lande. iPhone 5 kommer til Danmark blot en uge efter lanceringen i USA og 8 andre lande, nemlig den 28. september.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.