Kunderne må vente på iPhone 5

Apple Store har hævet afsendelse af nye iPhones flere steder fra 2 til 3 uger til 3 til 4 uger.

Der er rift om den nye iPhone 5 i USA og Australien. Her skal man nu vente op til fire uger på en ny iPhone 5 via Apples onlinebutik.

iPhone 5 har siden den kunne bestilles været en meget eftertragtet smartphone. Allerede inden for det første døgn var der forudbestilt to millioner iPhones. Det er en million flere end da Apple lancerede iPhone 4S, som har den gamle rekord på en million solgte enheder på et døgn.

Det vides ikke om den forlængede ventetid i USA får betydning for hvornår iPhone 5 bliver sat til salg i Danmark. Ifølge Apple skulle man kunne købe en iPhone 5 den 28. september. Tidligere har Apple dog udskudt lanceringen udenfor USA, på grund af at man ikke kunne følge efterspørgslen.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.