Libratone klar med Zipp

Libratone præsenterede i dag Libratone Zipp, en ny bærbar AirPlay-højttaler egenudviklet PlayDirect-teknologi.

Den danske audiovirksomhed er klar med en lille ny trådløs højttaler og som de større modeller er der tale om 360 graders lyd med en god bas i et meget kompakt design.

Lyden kommer fra Libratones patenterede FullRoom-teknologi, som er lavet via specialdesignede, aktive enheder i højttalerene, der sikrer at lyden skubbes ud i rummet så man altid føler man står i centrum af lyden.

Libratone Zipp er skabt til Apples produkter, men virker også med en PC. Benytter du Play Direct til AirPlay, er det muligt at streame musikken trådløst til enheder uden brug af router som mellemled.

Libratone siger, at de nye højttalere kan klare otte timers afspilning via kabel på en opladning og fire timer via AirPlay.

Designmæssigt er der tale om en farverig lille højttaler, som kan leveres med udskiftelige covers. Libratone Zipp fås i Salty Grey, Pepper Black, Pineapple Yellow, Raspberry Red, Passion Pink, Plum Purple, Petrol Blue og Icy Blue. Højttaleren er desuden forsynet med et håndtag i kernelæder,

“Vi har designet en højttaler som gør high-end-lyd både trådløs og bærbar. Ligesom med et par hovedtelefoner kan du tage Libratone Zipp med dig overalt. Teknologien bag PlayDirect gør nemlig Libratone Zipp til en kompromisløs, trådløs, bærbar højttaler. Aldrig har det været nemmere at slippe musikken fri”, siger Tommy Andersen, CEO hos Libratone. ”

De nye højttalere koster fra 2999 kroner og sælges via Apple Stores og Apple online til oktober.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.