Mere iTunes: Version 10.7 klar, Ping lukker

Apple frigiver en mindre opdatering og lukker det kuldsejlede sociale netværk.

Version 10.7 af iTunes har ikke noget med det nye iTunes at gøre, som først kommer til oktober, men er blot en mindre opdatering af det nuværende iTunes 10, der sikrer kompatibilitet med iPhone 5, de nye iPods og iOS 6. Den kan hentes hos Apple.

Samtidig meddeler Apple at den sociale tjeneste Ping lukker ned pr. 30. september. Ping afløses af Facebook og Twitter integration, og spillelister, som er genereret i Ping vil blive konverteret til iMixes, men ens følgere, og dem man følger vil gå tabt.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.