Motorola klager over Apple

De amerikanske myndigheder har startet en undersøgelse af Apple på foranledning af Motorola Mobility.

Det Google-ejede Motorola Mobility har klager til International Trade Commission over Apples mulige misbrug af visse trådløse patenter i Apple-produkter og det har nu fået myndighederne til at indlede en undersøgelse af Apple.

Indtil videre er det meget uklart hvad International Trade Commission skal undersøge, men Apple og Motorola har i længere tid ligget i patentstrid og undersøgelsen ligger i forlængelse af de syv patentklager, som Motorola beskylder Apple for at misbruge, blandt andet patentet apparatus, method and system for multimedia control and communication samt method and apparatus for obtaining and managing wirelessly communicated content.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.