Ny iPhone-bashing fra Samsung

Samsung lancerer reklame, der nedgør iPhone 5.

Det er ikke første gang, at Samsung er efter ærkerivalen i sine reklamer. I vinters lanceredes Samsung således en hel serie af TV-reklamer, der latterliggjorde iPhone og Applefans – uden dog at opnå den store virkning.

Nu er koreanerne klar med en ny runde – denne gang i form at en trykt reklame med overskriften “It doesn’t take a genius” (uden tvivl en hentydning til de Apple-Geniusses, dser er rygraden i Apples butikker). Reklamen viser en sort, slukket iPhone 5 overfor en hvid, tændt Galaxy S 3 og nedenfor er en specifikationsliste, hvor GS3 – naturligvis – overgår iPhone 5 på alle punkter.

iPhone-fans har allerede svaret igen med to parodier. Den ene med teksten “It doesn’t tale a genuis…..to figure out which phone is uglier”, mens den anden simpelthen har ændrer Samsungs overskrift til “Don’t settle for cheap platic”

Uanset Samsungs anstrengelser, ser salget af iPhone 5 dog ud til at slå alle rekorder.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.