Nye iMacs på vej?

Ny generation af iMacs kan være klar inden for en måned.

Det er efterhånden ved at være længe siden, at Apple opdaterede iMac-linien, men nu er der flere indikationer på at en ny generation langt om længe er på vej.

For det første er lagerbeholdningerne af 27-tommers modellen ved at være lave hos flere af de store forhandlere, hvilket plejer at være en ret sikker indikation på at der er nye modeller på vej. For det andet fortæller Fox News nu også at en lancering af nye modeller er på vej.

De nye iMacs kan blive præsenteret på det oktober-event, Apple forventes at holde, men kan lige så godt blive introduceret uden en særskilt præsentation, hvilket Apple ofte gør med nye Mac-modeller.

De nye iMacs forventes at køre på den nye generation af Intel Processorer, kaldet Ivy Bridge, og have USB 3.0. Endvidere er der meget, der tyder på at Apple også vil droppe det optiske drev her, ligesom det er droppet i macBook Air og MacBook Pro retina, hvilket vil gøre de nye modeller endnu tyndere. Der har også være rygter om at iMac-linien også vil få retinaskærm, men dette er dog noget mere usikkert.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.