Også “Panorama” på iPhone 4S og iPod Touch 5.gen

Den nye kamerafunktion er ikke begrænset til iPhone 5.

Da Apple gemmengik det nye kamera i iPhone 5, indeholdt præsentationen blandt andet en gennemgang af den nye panorama-funktion. hvor man kan tage panoramabilleder på op til 28 MP i en 240 graders vinkel.

Og nu fremgår det af Apples hjemmeside, at den nye feature ikke er begrænset til iPhone 5, men også vil kunne bruges på andre enheder. På iPhone 5’s sammenligningsoversigt, hvor man kan se specifikationerne på iPhone 5, 4S og 4 stillet op overfor hinanden er Panorama således nævnt under kameraet på iPhone 4S, og på præsentationssiden for iPod Touch 5. gen er Panorama-funktionen også nævnt.

Funktionen er derinod ikke tilgængelig på iPhone 4 og den nye iPad – selv om det i teorien sagtens kan lade sig gøre, eftersom Panorama er bygget ind i iOS 6. Det er ikke det eneste eksempel på, at Apple begrænser visse funktioner i iOS 6 til de nyeste modeller, men det er uklart, hvorfor den nye iPad, som jo er topmodellen hér, ikke får funktionen.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.