Problemer med skærmleverancer til iPhone 5

Sharp har angiveligt svært ved at levere det aftalte antal skærme.

Kilder fortæller til Wall Street Journal at Sharp, der ellers har lovet at starte masseproduktionen af de nye in-cell touchskærme til den nye iPhone i denne måned, ikke har fået produktionen op at køre. Der skal angiveligt være problemer med at få produktionen af skærmene med den nye teknologi op i en tilstrækkelig stor skala til at Sharp kan levere det antal, som Apple har bestilt.

De to andre firmaer, der leverer skærme til iPhone 5, Japan Display og LG, skulle være godt igang med produktionen af deres ordrer. Det er usikkert om de to selskaber har kapacitet til at øge produktionen for at dække de manglende leverancer fra Sharp.

Problemerne ændrer næppe på Apples planer for lanceringen af den nye iPhone, som alle forventer vil ske på et event den 12. september, men det kan medføre at den nye iPhone bliver svær at få fat i for forbrugerne, når den kommer til salg, hvilket forventes at ske den 21. september.

WSJ

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.