Rygte: Nye iMacs og 13″ Retina MBP snart i butikkerne

Digitimes fortæller at produktionen af de nye Macs er i fuld gang.

Selv om det taiwanesiske site ikke er den mest pålidelige kilde, passer rygtet som fod i hose med flere andre rygter, der også peger på en snarlig lancering af nye iMacs og en 13-tommers MacBook Pro med retinaskærm.

Kilderne fortæller desuden til Digitimes at Apple oprindeligt havde planlagt tre nye iMacs, men at den sidste – en high-end model – er blevet udskudt på ubestemt tid på grund af problemer med leverancer af en ny skærm. Apple har på nuværende tidspunkt to udgaver af iMac, en 21,5″ og en 27″, og den tredie model kunne meget vel være en Retina-model, som der tidligere har været rygter om.

I følge Digitimes‘ kilder skulle de nye Macs være klar til at komme i handelen i slutningen af september eller i starten af oktober. Det bliver altså spændende at se om vi får mere at vide i morgen, når Apple holder sit iPhone-event klokken 19 dansk tid.

iPhone-eventet kan følges live her i morgen aften.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.