Rygte: Nyt Apple-produkt i kulfiber?

Apple køber store mængder at komponenter i kulfiber.

Bestillingerne er foretaget helt tilbage i marts, hos en japansk underleverandør, og selv om Apple selv kalder bestillingerne for “prøver”, skulle mængden være alt for stor til at det passer i praksis.

Apple har patenter på kabinetter i kulfiber til både MacBook Pro og iPad (billedet). En forårslancering af en ny iPad i det lette materiale vil være mest sandsynlig – både fordi MacBook Pro linien blev opdateret i sommer, og fordi at vægten har større betydning for iPad end for MacBook Pro.

via Electronista

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.