Rygte: Samsung klar med sagsanlæg mod iPhone 5

Hvis den nye iPhone har 4G/LTE, kan Apple forvente en hilsen fra Samsungs advokater.

Selv om den nye iPhone først bliver præsenteret i morgen, står Samsungs advokater tilsyneladende klar med et sagsanlæg, hvis den nye model har 4G/LTE.

iPhone 5 forventes netop at have 4G, og de seneste rygter peger på at det vil være muligt at benytte 4G i hele verden, i modsætning til den nye iPad, som blev lanceret med 4G, som dog kun virker i USA.

Og netop på 4G/LTE-området er Samsung stærke på patenter. Mens Apple selv har omkring 400 LTE-patenter, efter opkøbet af Nortel IP i februar, har Samsung over det dobbelte.

Og i modsætning til Samsungs 3G-patenter, som er så generiske at de falder under FRAND-kategorien (almene patenter, der skal licenceres på “Fair, Reasonable, And Non-Discriminatory” vilkår), er LTE-patenterne i følge Samsung selv, så nye og værdifulde at FRAND-vilkårene ikke gælder her.

Samsungs egen topmodel Galaxy S 3, som netop har 4G/LTE, har indenfor de seneste måneder overhalet iPhone 4S som den mest populære smartphone på det amerikanske marked.

iPhone 5, eller den nye iPhone forventes at blive præsenteret i morgen når Apple holder event klokken 19 dansk tid. Du kan følge eventet live her.

Korea Times

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.