Skriv: Fik du fat i en iPhone 5?

Stor efterspørgsel efter iPhone 5 i nat.

Nu er iPhone 5 til salg i Danmark – men det betyder ikke at det nødvendigvis er nemt at få fat i én. Flere teleselskaber holdt midnatsåbent i nat, og flere steder var køerne lange. Teleselskabet 3’s systemer gik ned, hvilket betød at det var umuligt at købe både online og i de åbne butikker, men nu hvor systemet er oppe igen kan man se, at lagerstatus på alle modellerne er gule, hvilket betyder at der er en vis ventetid. Også i Apple Store er leveringstiden oppe på 3 – 4 uger på alle modeller.

Er du en af de heldige, der har fået fat i en iPhone 5 hører vi gerne fra dig i kommentarfeltet nedenfor.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.