Spotify kommer snart i browserform

Snart kan streamingtjenesten tilgås direkte fra internettet.

Bruger man Spotify idag er man tvunget til at tilgå tjenesten via Spotifys app til PC eller smartphone/tablet, og det er efterhånden længe siden at Spotify har opdateret deres app, hvilket gør den noget utidssvarende i forhold til konkurrenter som amerikanske Rdio, i forhold til at finde ny musik, dele med venner osv.

Men grunden til den lange ventetid på en opdatering er i følge Techcrunch, at Spotify istedet arbejder på en browserbaseret version. Om det betyder at den nuværende app helt opgives, eller vil eksistere sideløbende, vides ikke.

En browserbaseret version af Spotify vil gøre det langt nemmere for brugerne at tilgå tjenesten, eftersom man kan logge ind via en hvilken som helst computer, og den nye veriosn skulle desuden indeholde en række forbedringer, der gør det lettere at finde ny musik, abbonnere på andres spillelister o.l.

Endelig fortæller kilder til Techcrunch at Spotify vil sætte prisen ned på Premium-abonemmentet, som giver adgang via mobilen, med 20%, hvilekt betyder at vi vil kunne slippe med 80 kr om måneden herhjemme.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.