Teardown af Lightning kablet

Det nye kabel viser sig at indeholde godkendelseschip.

En amerikansk kabelforhandler, der har skilt Apples nye Lightningkabel ad, fortæller at kablet indeholder en lille chip, der gør at det ikke kan lade sig gøre at producere trediepartskabler. Chippen er sandsynligvis også årsag til at det nye kabel er næsten 8 gange dyrere at producere end det gamle 30-pins kabel.

Allerede nu kan man på asiatiske underleverandørsider som alibaba.com finde Lightning-kabler som er produceret af tredieparter, men disse kabler vil være ubrugelige, og forbrugere advares mod at købe sådanne trediepartskabler, da det højst sandsynligt vil være spild af penge.

Peter fra Double Helix Cables fortæller desuden at kablet er meget sårbart, når først den beskyttende metalkappe er fjernet, og han opfordrer brugere til ikke at prøve at skille det ad. Det lykkedes dog for ham selv at lave sit eget unikke Lightningkabel med en lidt kortere ledning, og nye sleeves. Flot ser det ud!

via AppleInsider

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.