Test: iPhone 5 har den bedste skærm

En ny test viser tydeligt at iPhone 5 har en bedre skærm en Samsung Galaxy S3.

Ifølge en test lavet af firmaet Displaymate Technologies, er iPhone 5 vinder på bedste skærm.

Netop nu er der ingen i verden, der kan konkurrere med Apples skarpe IPS LCD.

Blandt de nærmeste konkurrenter er både iPhone 4 og Samsung Galaxy S3, som dog ikke formåer at hamle op med iPhones 5.

Displaymate Technologies fortæller, at skærmen på iPhone 5, til trods for at den er af samme type som på iPhone 4 er en hel del bedre. Apple har nemlig formået at presse 57 procent bedre kontrast ind i iPhone 5 end i iPhone 4, ligesom der er hele 52 procent mindre reflektion på iPhone 5 i forhold til iPhone 4. Også når det gælder betragtningsvinkel og farvemætning er iPhone 5 bedre end både iPhone 4 og Samsung Galaxy S3.

Displaymate Technologies fortæller at de har store forventninger til OLED-skærme, som i Samgsung Galaxy S3. Dog mener man ikke at teknologien helt er moden nok endnu, til at hamle op med Apples valg af LCD til iPhone 5. Også på områder som brigthness scorer Apple højt. Apples iPhone 5 er nemlig 50 procent bedre end Galaxy S3, ligesom også batteriforbruget er bedre med Apples LCD-skærm i iPhone 5.

Via Displaymate Technologies.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.