Tests: Batteriproblemer i Mountain Lion bekræftet

OS X 10.8.0 dræner batteriet på nyere Macs. OS X 10.8.2 løser tilsyneladende problemet.

Tre uafhængige tests foretaget af ArsTechnica, TheMacObserver og MacNNLabs bekræfter nu, hvad flere brugere har haft på fornemmelsen, nemlig at opgraderingen til Mountain Lion har kostet dyrt på batteritiden.

Den dårlige nyhed er at alle tests viser at batteritabet er markant, den gode nyhed er at den næste opdatering af Mountain Lion tilsyneladende løser problemet. Mens den seneste opdateringen til Mountain Lion delvist løste problemerne, viser tests foretaget med den seneste betaversion af OS X 10.8.2, at batteritiden er fuldt på højde med niveauet i OS X Lion, og måske endda en lille anelse bedre.

OS X Lion gav i øvrigt samme problemer ved frigivelsen, skønt tabet af batteritid her var knap så markant som i tilfældet med Mountain Lion, og først med version 10.7.3 var problemet løst og batteriniveauet tilbage på samme niveau som det var med Snow Leopard.

Testene viser desuden at det primært er nyere MacBooks fra 2011 og nyere, der oplever problemet. Ældre hardware er tilsynlelandende ikke påvirket – eller også er påvirkningen så lille at det ikke giver sig udslag i testene.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.