Tidligt benchmark af iPhone 5?

En benchmarktest af en “iPhone 5,2” sætter ny rekord.

Hen over weekenden dukkede der en benchmarktest op på Geekbench, med en enhed med navnet “iPhone 5.2”, med 1GB RAM og en dual-core ARMv7 processor, kørende på iOS 6.

Skønt det er forholdvist nemt at skjule en enhed, så den går under et falsk navn, passer specifikationerne ganske fortrinligt med specifikationerne på iPhone 5 – og hvis testen viser sig at holde vand, kan nye iPhone 5-ejere godt glæde sig til en stært forbedret hastighed.

Enheden scorer nemlig 1601 i testen – eller mere end dobbelt så meget som iPhone 4S, der scorede 631. Også førende Android-enheder som Googles Nexus 7 tablet og Samsungs Galaxy S 3 må se sig overhalet.

Når iPhone 5 kommer på markedet bliver vi selvfølgelig klogere. Den nye iPhone frigives i blandt andet USA, Tyskland og England på fredag, mens vi herhjemme må vente en uge mere til den 28. september.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.