Adobe præsenterer Acrobat XI med cloud-tjenester

Adobe er klar med nye udgaver af Acrobat og Reader.

Acrobat XI er netop blevet præsenteret og ifølge Adobe, så er der masser af gode nye arbejdsgange i Adobe Acrobat XI, som gør det meget lettere at dele og samarbejde om dokumenter med fokus på PDF. Foruden PDF-håndtering byder Adobe med Acrobat XI på cloudtjenester, som EchoSign og Adobe FormsCentral.

EchoSign gør det nemt for modtagere at underskrive PDF-filer. FormsCentral giver nye muligheder for at oprette formularer, samle data og lave analyser.

Det er også muligt at gemme PDF-filer som PowerPoint, Word og Excel-filer eller genbruge PDF-filer til Microsoft Office dokumenter og websider.

Med den gratis Adobe Reader XI er der ligeledes nye muligheder for at kommentere og underskrive dokumenter eller udfylde, signere og gemme dokumenter, også på tablets og smartphones.

Acrobat XI er klar i to versioner Acrobat XI Standard og Acrobat XI Pro, der begge kan købes via Adobe-forhandlere eller i Adobe Store fra 15. oktober. Acrobat XI standard koster 3.185,70 kr. som download og 1.512,90 kr. som opgradering.
Acrobat XI Pro koster 5.129 kr. som download, og en opgradering koster 2.189 kr.
Der kan også abonneres på Acrobat XI Pro fra 183,27 kr. om måneden.
Begge versioner kommer på dansk.
Via Adobe.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.