Analytiker: 13-tommers Retina MBP i oktober

Richard Shim fra NPD DisplaySearch mener at den nye retina macBook Pro er lige på trapperne.

Shim fortæller til CNET at Apple vil lancere en 13-tommers udgave af macBook pro med retinaskærm, og han forventer at den vil blive lanceret umiddelbart efter iPad Mini, som ifølge de seneste rygter skal præsenteres den 17. oktober.

Ifølge Shim har den nye Retina MBP en skærmopløsning på 2.560 x 1.600 pixels.

Rygterne om en 13-tommers udgave af MacBook Pro Retina har cirkuleret siden foråret, og i august begyndte de første rygter om at den nye model var sat i produktion at dukke op. Meget tyder på at Apple har bestilt et større antal af den lille Retina-model, end af den nuværende 15-tommers udgave, som også var praktisk taget udsolgt umiddelbart efter lanceringen og længe led under lange leveringstider.

I juli og august dukkede online benchmarkscores fra en hidtil ukendt MacBook Pro op. Andre rygter fortæller at Apple vil lancere både en ny iMac og den nye 13-tommers MBP retina.

via cnet

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.