Apple præsenterer ultratynd iMac

Apple er klar med ny iMac i et ultratyndt design.

Den nye og revolutionerende iMac har en tynd kant på blot 5mm og har fortsat selve computeren bygget ind i skærmen. For at lave en så tynd iMac har Apple lavet en helt ny skærm med en ny teknik, der hedder full lamination, der gør skærmen langt tyndere udover at gøre kvaliteten bedre.

Den nye iMac leveres med 21,5″ eller 27″ skærm og Facetime HD-kamera med stereohøjttalere, som Phil Schiller lover er langt bedre også når det handler om lyden.

iMac har et indbygget Nvidia Kepler grafikkort og leveres med Core i5 eller i7 processor.

Med iMac lancerer Apple også en ny teknologi, Apple Fusion Drive. Apple Fusion Drive består af både en almindelig harddisk og en SSD-harddisk, der arbejder ligesom var det én harddisk. OS X styrer selv, hvilke enheder der skal udnytte den hurtige eller den langsomme disk med Apple Fusion Drive. Apple Fusion Drive er ifølge Apple næsten lige så hurtigt som ren Flash-hukommelse.

Som den nye MacBook Pro og Mac mini har iMac heller ikke indbygget optisk drev, men man kan købe et hos Apple.

iMac kan købes fra november for den lille model mens den lidt større først fås fra december.

Priser og specs:

21,5″  iMac med 2,7 GHz quad-core Intel Core i5 med Turbo Boost, NVIDIA GeForce GT 640M koster 10599 DKK og med 2,9 GHz quad-core Intel Core i5 med Turbo Boost og NVIDIA GeForce GT 650M koster 12099 DKK.

Den store 27″ iMac fåes med en 2,9 GHz quad-core Intel Core i5 medTurbo Boost, NVIDIA GeForce GTX 660M og kan købes for 14599 DKK. En udgave med 3,2 GHz quad-core Intel Core i5 med Turbo Boost og NVIDIA GeForce GTX 675MX sælges for 15999 DKK.

Phil Schiller fremviser den nye iMac.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.