Berømt hacker forlader Apple

Hacker glemte at sige ja til forlængelse og blev smidt ud.

Den berømte og berygtede hacker Nicholas Allegra blev kendt under navnet Comex og programmerne Jailbreakme 2 og Jailbreakme 3. Allegra gjorde det muligt at jalibreake iOS via Safari og selvom det ikke ligefrem gjorde Apples ledelse super glade, så valgte man at ansætte den unge mand i praktik i et år.

I går meddelte Allegra at han ikke længere er hos Apple. Det skyldes at han har glemt at svare på en fornyelse af praktikpladsen fra Apple. Allegra fortæller videre, at der ikke er et dårligt forhold til Apple og at han har været glad for praktipladsen.

Allegra vil nu studere på universitetet og iøvrigt også holde sig fra jailbreak-programmer, da han har en kontrakt med Apple, som forhindrer ham i at udvikle på det.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.