Billeder af 13″ MBP Retina?

Billeder på et kinesisk forum påstås at være af en påstået 13″ MacBook Pro med retinaskærm.

På billederne kan man blandt andet se portene på både højre og venstre side, hvor man kan se at det optiske drev er droppet. I stedet er der to Thunderbolt-stik, to USB-stik, SD-slot og HDMI og naturligvis Magsafe2. Andre billeder viser batteriet, 8GB RAM fra Elpida og logic boardet. Den fotograferede maskine er tilsyneladende funktionsdygtig og kører Windows 7. Skærmbilleder viser en skærmopløsning på 2560×1600 pixels.

Det kan ikke bekræftes at billederne er ægte, men mange forventede i forvejen at Apple præsenterer en 13-tommers Retina MacBook Pro på tirsdagens pressemøde. Derudover er der meget der tyder på at vi også vil få nye iMacs at se på tirsdag. MacZonen dækker aftenens event, der starter klokken 19 dansk tid.

Weiphone via MacRumors

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.