Eric Schmidt: iOS-Android-krigen er den vigtigste i tech-verdenen i dag

Se hvad Google-bossen mener om Apples nye kort, og om “de fire store”.

Eric Schmidt deltog i et timelangt interview med Walt Mosssberg og Kara Swisher fra AllThingsD, hvor især Googles anstrengte forhold til Apple var et hot emne.

Google-bossen svarede dog for det meste undvigende på konflikerne mellem de to techgiganter, men sagde dog at patentkrigen var “døden”, fordi den primært gjorde det svært for små virksomheder, og derfor ødelagde innovationen.

Adspurgt om Apple beslutning om at droppe Googles kort til fordel for sine egne, som er blevet stærkt kritiseret, svarede Schmidt at “Apple skulle have beholdt vores”, og betonede hvor mange milliarder af forskning og udvikling, Google har brugt på kort.

Eric Schmidts syn på hele techverdenen lige nu er at den er defineret af fire giganter, “the gang of four”, der hver har deres eget specialområde, nemlig Google, Apple, Amazon og Facebook. Til spørgsmålet om, hvorfor Microsoft ikke er med i det gode selskab, så der var tale om en “gang of five”, svarede Google-bossen at Microsoft er er “veldrevet selskab, men de laver ikke state-of-the-art produkter”

Se hele interviewet på AllThingsD

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.