Her er Nexus 4

Google og LG præsenterer den fjerde Nexus-mobil.

Nexus 4 er det nye Android-flagskib fra Google, der repræsenterer Googles visioner for, hvordan en “ægte” Android-mobil skal se ud. Denne gang er det LG, der har produceret, hvor det før har været HTC og Samsung, der stod for produktionen af Nexusmodellerne.

Nexus 4 har en 1,5 GHz quad-core Snapdragon S4 Pro processor og 2 GB RAM. Skærmen er  en såkaldt True HD IPS Plus og er på 4,7 tommer med en opløsning på 1280 x 768 p . Der er selvfølgelig også to kameraer, og bagkameraet er på 8 MP, mens det frontvendte er på 1,3 MP. Desuden er der indbygget NFC og mulighed for trådløs opladning.

Batteriet er på 2,100mAh, hvilket skulle kunne give en taletid på 15.3 timer og en standbytid på 390 timer.

Nexus 4 fås med enten 8GB eller 16GB indbygget hukommelse.

Styresystemet er som ventet Android 4.2. Den nye Android-version er dog ikke så stor en nyskabelse at den har fået et nyt navn, så den kaldes også for JellyBean+. Den største nyhed er på kamerafronten, hvor Google har tilføjet en funktion kaldet Photo Sphere, som gør at man kan tage 360 graders billeder. Derudover er der mulighed for flere brigere (på tablets) og for trådløs deling af videoer mm. Læs mere om Android 4.2 hos Google.

Nexus 4 kommer i butikkerne den 13. november. Der er endnu ikke nyt om pris og tilgængelighed, bortset fra teleselskabet 3, der allerede nu tager imod forudbestillinger.Mindsteprisen hos 3 er 4.468kr. for seks måneder

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.