Mini-test: Puro cover til iPhone 4/4s og iPad

Det italienske designfirma Puro er klar i norden med større kollektion til iPhone og iPad.

Vi har fået en sending blandede covers og etuier til både iPhone 4/4S og iPad 2/3.

Der er mange varianter af covers i Puros sortiment, nogle med plys, nogle med læder og nogle med farver og striber og smykker. Mest imponeret er vi over udvalget.

Designmæssigt er der mange stilfulde etuier, særligt til iPhone 4/4S er der flere med en flot sølvfarvet kant i ren stål, der passer godt til Apples lækre designs.

Pasformen er fin til både iPhone og iPad og etuierne er rimeligt nemme at få af uden af de sidder for løst på de mange modeller vi har testet.

Desværre er der flere af iPhone-etuierne, der er så kraftige, at vi ikke formår at sætte dem i docks. Eksempelvis er det næste umuligt at få en iPhone til at lade i en Pure radio-dock, på grund af en lille millimeters tykkelse i etuiernes bund og det er noget bøvl at skulle pille etuiet af hver gang man skal lade i en dock eller afspille musik. Det trækker kraftigt ned.

Omvendt er der ikke noget særligt dyrt over Puros covers, som placerer sig som midrange. Dette viser sig da også ved små skønhedsfejl i syningerne på nogle af de læderetuier vi har testet.

Men overordnet set er Puros covers helt på højde med andre i samme prisklasse og leder du efter et rimeligt sortiment, så er Puro garant for mange farver og mønstre. Det kan måske trække lidt ned, at Puro sælger sig selv på design og så i visse situationer lægger sig meget kraftigt op ad Apples egne covers, eksempelvis til iPad. Her kan det være lidt svært at se forskel på Apples og Pures iPad-covers.

Du kan se de mange covers på Puros hjemmeside.

Puro kan købes i en lang række butikker og på nettet.

Nedenfor ser du et eksempel på Puros Slim covers til iPad.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.