Ny kritik: Apples kort er for detaljerede

Apples har ikke censureret militærbaser og fængsler fra kortene i iOS 6.

Endnu et kritikpunkt rammer nu Apples nye kort i iOS. Og denne gang er kritikken modsat af den vanlige, nemlig at kortene er alt for detaljerede!

Apples kort viser nemlig ifølge The Verge flere detaljer af for eksempel ovenstående militærbase, der ligger på den japanske ø Minamitorishima, mens både Google og Nokia har valgt at sløre billederne, så man ikke kan se bygningerne.

Så mens én af de store opgaver for Apple er at levere mere detaljerede og mere præcise kort i næste opdatering, skal der altså også arbejdes på at lave dårligere kort over de sensitive lokationer.

The Verge’s gennemgang afslører iøvrigt at Google levererer langt de mest uinteressante kort, set med spionøjne, mens Apples kort er de mest afslørende og Nokias ligger et sted midt imellem.

Kritikken har haglet ned over Apples kort, der oprindeligt blev promoveret af Apple, som “den mest kraftfulde korttjeneste nogensinde”, siden iOS 6 blev frigivet den 19. september. Tim Cook har siden været ude med en officiel undskyldning, og beskrivelsen af kortene er også på Apples hjemmeside – i al stilhed – blevet ændret fra “the most beautiful, powerful mapping service ever” til “all in a beautiful vector-based interface that scales and zooms with ease”.

via The Verge

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.