Nye LED-pærer kan styres fra iOS (opd.)

Philips er klar med nye el-pærer med trådløs styring.

Nu kan du styre husets LED-pærer fra en enhed med iOS. Philips er nemlig klar med Hue LED-pærer, der kan justeres via Wifi, så de passer til dit humør i hjemmet.

En komplet startpakke fra Philips byder på tre pærer samt en Wi-Fi bridge til din eksisterende router. Herefter kan du styre lysstyrke og farver og flere andre sjove ting. Fremtidige opdateringer til iOS-app’en sikrer også at der kan komme nye funktioner til Hue.

“Philips hue revolutionerer belysning. Den skaber en helt ny måde at opleve og bruge belysning på. Ligesom telefoner, medier og underholdning er blevet revolutioneret af den digitale teknologi, kan vi nu også personligøre belysning og få glæde af et utal af applikationer. Vi fortsætter med at redefinere mulighederne inden for LED-teknologi, og hue flytter grænserne – ikke kun ved at tilbyde en fantastisk kvalitet i belysning, men også ved at digitalisere belysning og vise, hvordan det kan integreres med vores hjem og øge kvaliteten i vores hverdag”, siger Philips marketingdirektør i Norden, Keith van Schooten.

Hue sælges eksklusivt i Apple Stores og Apple Store på nettet. Startpakken koster 199 dollars i USA.

De nye pærer kan fås fra 20. oktober.

De nye pærer er testet globalt. Læs mere i denne pressemeddelelse.

Via Philips.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.