Rygte: 10 millioner iPad Minis under produktion

Ifølge Wall Street Journal har Apple lagt store bestillinger hos underleverandørerne.

Apple forventes at sende invitationer ud til et iPad Mini event på onsdag, hvor den nye, billige iPad skal præsenteres. Og ifølge Wall Street Journals kilder satser Apple på at sælge stort af den lille iPad i fjerde kvartal. Hele 10 millioner enheder skulle efter sigende være bestilt hos underleverandørerne.

Men det store antal er måske slet ikke helt urealistisk. I junikvartalet i år solgte Apple hele 17 millioner iPads, og selv om iPad Mini jo ikke får et fuldt kvartal på butikshyldene i julekvartalet vil en lille, billig iPad nok stå højt på mange ønskesedler til jul.

iPad mini forventes at få en skærmstørrelse på 7,85 tommer med en opløsnign svarende til iPad 2, som ikke har skærm i retinakvalitet. De seneste lækkede billeder af iPad Mini peger på at den vil komme i sort og hvid, og at den vil kunne fås med både WiFi og 3G.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.