Rygte: Apples kulfiber-aftale er led i større projekt

Apple har samarbejdet med japansk firma om kulfiber i tre år.

Apple sikrede sig fornylig en aftale med et japansk firma om leverancer af store mængder af komponenter i kulfiber. Og aftalen er ifølge det japanske site Macotakara er led i et længerevarende forløb, hvor firmaets udviklingsafdeling har arbejdet tæt sammen med Apple mindst tre år.

Der er ingen forlydender om det præcise indhold af samarbejdet, men det mest sandsynlige er, at Apple arbejder på at integrere kulfiber i sine bærbare produkter som iPad, iPhone og iPod og MacBook Air og Pro. Kulfiber er nemlig et både let og stærkt materiale, der kan øge soliditeten samtidig med at vægten reduceres. Især iPad opleves af mange brugere som tung at holde i længere tid.

Apple har desuden en række patenter på kabinetter i kulfiber til både MacBook Pro og iPad.

via Electronista

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.