Rygte: Ingen 3G til iPad Mini

Til gengæld får den store iPad A6 processor og 4G i Europa.

Ifølge the Guardian skyldes begrænsningen, alene at Apple ønsker at holde prisen på iPad Mini i bund, og rygtet står i det hele taget i grel modsætning til lækkede billeder, der indikerer, at iPad Mini også vil kunne fås med en 3G-løsning.

The Guardians kilder fortæller desuden at der er en opdateret version på vej af “den nye iPad”, som både vil få en processoropgradering til A6, som debuterede i iPhone 5, og at 4G-dækningen desuden skulle være udvidet til også at understøtte  Everything Everywhere’s netværk, som kører på 1800MHz. Er dette sandt er det også gode nyheder for danske forbrugere, eftersom 1800 MHz-frekvensen herhjemme benyttes af  3 og Telia til 4G. Den nye-nye iPad vil desuden ifølge The Guardians kilder få det nye Lightning-stik, som blev introduceret med iPhone 5.

Apple forventes at holde et iPad Mini event allerede i næste uge, og taler tidligere rygter sandt, skulle invitationen til eventet blive udsendt senere idag. Vi venter i spænding………

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.