Rygte: Priser og specifikationer på iPad mini

Apple ventes at præsentere iPad mini i denne måned og nu er der både priser og specifikationer.

Ifølge det interne lager og indkøbssystem hos tyske Mediamarkt, så tyder det på at iPad mini virkelig findes og snart præsentere.

Et billede af det der skulle være indkøbssystemet kan man netop nu se billeder af iPad mini med priser og specifikationer. Her lader det til at iPad mini kommer i versioner med 8GB, 16GB, 32Gb og 64GB alle i to versioner med enten Wifi eller 3G og Wifi.

Priserne starter ret lavt ved blot 249 Euro for den mindste model. Eftersom den almindelige iPad koster 399 Euro, kan man jo hurtigt regne sig frem til en pris på den nye iPad mini i kroner, hvilket skulle blive noget i retning af 1900 til 2000 kroner.

Men der er jo ingen garanti for at billedet er ægte.

iPad mini ventes at få en skærm på 7,85″. Apple skulle ifølge de nyeste rygter præsentere den på et event den 23. oktober, hvor fokus iøvrigt skulle blive på e-bøger og andet indhold til den billige iPad.

Via Flo’s weblog.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.