Supplerende opdateringer til Lion og Mountain Lion

To mindre opdateringer til OS X 10.8.2 og 10.7.5 er frigivet.

Der er tale om mindre opdateringer, der ikke har deres eget systemnummer, som retter mindre fejl i begge versioner af OS X.

Den supplerende opdatering til OS X 10.8.2 løser et problem med japanske tegn i Mail, tillader Safari at få adgang til sikre sider, når børnesikringen er slået til og løser et problem, der kan forhindre systemer med mere end 64 GB RAM i at starte op. Opdateringen fylder 27,35 MB og kan hentes i Mac App Store under Opdateringer.

Den supplerende opdatering til OS X 10.7.5 løser et problemer med Time Machine backups og et problem med opstart af visse programmer underskrevet med et udviklerID. Opdateringen fylder 2.0.2MB og kan via Aopples supportside eller via Softewareopdatering.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.