Ukendt iPad med A6 chip dukker op i udviklerlog

En iPad med nummeret 3,6 er spottet af en udvikler.

Udvikleren kunne se at hans app blevet brugt at den ukendte iPad i sin analyselog til app’en.

Versionsnummeret 3,6 tyder mest på at der er tale om en ny version af den store iPad, og ikke en af de rygtede iPad Minis. De nuværende tre generationer af iPads bærer numrene 3,1; 3,2 og 3,3. Det vil dog ikke være usandsynligt, hvis Apple opdaterer den nuværende “nye iPad” med den nye A6 processor og sikkert også det nye Lightning stik.

I august opdagede en udvikler på tilsvarende måde to ukendte iPads med numrene iPad2,5 og iPad2,6. Disse ukendte iPads er snarere  udgaver af iPad Mini, som Apple forventes at præsentere den 17. oktober. iPad Mini, som først og fremmest skal konkurrere med konkurrenterne fra Google og Amazon på pris forventes også “kun” at have en A5 processor, men eftersom den lille iPad næppe får Retinaskærm, har den ikke brug for de samme processorkræfter som den nye iPad, der har en modificeret udgave af A5, kaldet A5X.

via MacRumors

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.