iPad mini udsolgt

Trods mindre efterspørgsel melder flere butikker om udsolgt efter at iPad mini kom til salg i fredags.

Køerne foran Apples butikker var mindre i fredags, end da iPhone 5 blev frigivet i forrige måned, men alligevel melder flere butikker om udsolgt af den nye lille iPad. Apples store flagskibsbutik på 5th Avenue i New York havde således udsolgt på få timer, på trods af at New York stadig er hårdt ramt af skaderne efter stormen Sandy, og også buikker i Canada, Singapore og Storbritannien skulle ifølge macnn have udsolgt. Herhjemme er leveringstiden på iPad mini pt. to uger, hvis man køber den via Apple Store.

Én af grundene til at iPad mini meldes udsolgt så mange steder kan dog være at Apple ikke har leveret særlig mange enheder til butikkerne. Ifølge macnn har en af butikkerne kun modtaget 100 enheder af iPad mini, mod 900 enheder af fjerne generation af den store iPad. Apple kan enten have undervurderet efterspørgslen, eller simpelthen ikke have haft kapacitet til at levere flere.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.