Nokia: Lumia 920 kommer til Danmark 29. november

Nokias nye flagskib kan snart købes i Danmark.

Nokia præsenterede Lumia 920 i september som deres topmodel med det nye Windows Phone 8. Lumia 920 adskiller sig ikke rent designmæssigt fra de ældre Lumia’er, men har ud over WP 8 den nye kamerateknologi Pure-View. Skærmen er på 4,5 tommer af typen PureMotion HD+ som ifølge Nokia har en billedkvalitet, der er bedre end HD.

Lumia 920 kommer til salg hos alle de store danske teleselskaber og kan allerede nu forudbestilles hos 3 og Telenor. Hos 3 er mindsteprisen for 6 måneder 4.948,- mens Telenor er en anelse billigere med en mindstepris på 4.760,-

 

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.