Nokias HERE-app klar i AppStore

Nokias kort til iOS kan nu hentes ganske gratis.

Ganske som lovet er Nokia nu klar med deres HERE app i AppStore. Here er Nokias nye kort-app, som både tilbyder offline caching, stemmeguidet navigation til gående og oplysninger om offentlig transport. Derudover det det muligt at dele lokationer via SMS og mail, gemme favoritlokationer og synkronistere med Here.net. I udvalgte lande er der også adgang til flere former for brugergenererede oplysninger.

Kortene er baseret på NAVTEQ, som ifølge Nokia bruges i 90% af alle navigationssystemer til biler.

HERE er naturlgvis en direkte konkurrent til Apples egne kort, som findes i iOS6, men nok især til Google, som endnu ikke er klar med en kort-app til iOS.

Hent HERE i AppStore.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.