Ny SSD-harddisk fra Buffalo

Buffalos nye eksterne harddisk er den første med både SSD og Thunderbolt.

Dette er selvfølgelig især godt nyt for Mac-brugere, der med den nye harddisk kan se frem til mere end dobbelt så hurtige læse/skrive-hastigheder som eksisterende Thunderboltenheder. MiniStation Thunderbolt SSD kan nå læsehastigheder på mere end 370MB/s og skrive med over 250MB/s.

Men også Windows-brugere kan naturligvis have god gavn af harddisken, der udover Thunderbolt har USB 3 og endvidere er bagudkompatibel med USB 2.

MiniStation Thunderbolt SSD kræver Mac OS X 10.6 og nyere for at udnytte Thunderbolt-forbindelsen, mens USB 3.0 giver mulighed for at slutte forbindelse til Mac OS X 10.5, Windows 7, Vista og XP. Harddisken er desuden kompatibel med Time Machine.

Buffalo giver tre års garanti på enheden.

MiniStation Thunderbolt SSD kommer i handleen til januar, til en endnu ukendt pris.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.