Rygte: Apple overvejer at droppe Intel

Er der en fremtid for Mac-computere uden Intel?

Da Apple tilbage i 2005 annoncerede at man droppede PowerPC til fordel for Intel var der en del der blev meget overraskede over den store beslutning. Men er det muligt at Apple endnu engang kan ryste teknologiverdenen og skifte til en ny processor?

Det er der i hvert fald nu rygter om, at Apple er i fuld gang med at udforske.

Ifølge Bloombergs kilder, der ønsker at være anonyme, så er Apple i fuld gang med at overveje om Apples eget chip-design med tiden bliver så godt, at det også kan trække Mac-computere og ikke blot iOS-enheder.

Selve overgangsfasen til Apples egne chips er dermed sat i gang ifølge rygtet og til at lede det, har man hentet Bob Mansfield. Mansfield blev fornylig annonceret som ny chef for Apple-divisionen Technologies.

Via Bloomberg.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.