Rygte: Prøveproduktion af “iPhone 5S” i december

Asiastiske kilder påstår at Apple snart er klar til at teste næste version af iPhone.

Ifølge rygtet vil Apple producere mellem 50.000 og 100.000 enheder i december, der skal bruges som testenheder inden masseproduktionen går i gang. Apple skulle skulle også have fremrykket certifikationsprocessen for komponenter, og hvis rygtet holder stik, vil masseproduktionen kunne gå igang allerede i første kvartal næste år. Holder rygtet stik vil Apple altså fremrykke iPhone-opdateringen til foråret istedet for efteråret.

De samme kilder fortæller også at Apple skulle være klar med en ny udgave af iPad allerede kvartalet efter lanceringen af “iPhone 5S”. Kilderne påstår at opdateringen skyldes at opløsningen på den nuværende iPad er “mindre end forventet”, så der må alt andet lige hentydes til iPad mini, der har samme opløsning som iPad 2.

Det er taiwanesiske Digitimes, der har oversat en rapport fra den kinesisk-sprogede avis Commercial Times. Ingen af de to kilder har dog ry for at være særligt pålidelige, når det kommer til Apple-rygter

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.