Ny version af Aperture på vej?

ApertureEn ny version af Apples billedbehandlingsprogram kan være klar til foråret.

En uudgiven guide til Aperture på Amazon, spottet af Appleinsider, har titlen “Apple Aperture X – under NDA: A Workflow Guide for Digital Photographers”, hvilket kunne tyde på at Apple planlægger en større opdatering af Aperture.

Boghen står til at blive udgivet den 1. marts 2013, og mens beskrivelsen af bogen er sakset fra guiden til Aperture 3, tyder tilføjelsen i titlen “under NDA”, hvilket står for Non Disclosure Agreement, på at forfatterne har indgået en aftale med Apple. At bogen så er kommet på Amazon, mens den stadig er under aftalen er uden tvivl en fejl.

Apples seneste større opdatering af Aperture har efterhånden tre år på bagen. En opdatering til “X” vil lægge programmet mere i tråd med Final Cut Pro X, som kom i 2011, ligesom der tidligere har været rygter om en “X-version” af Logic Pro.

Se bogen på Amazon her (den canadiske version)

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.