Sikkerhedsopdatering til OS X

MountainLionApple har opdateret de indbyggede virusdefinitioner i Mac OS X.

Den trojanske hest Trojan.SMSSend.3666 er netop nu en trussel mod en række Mac-brugere. Trojan.SMSSend.3666 ligger skjult i forskellige programmer og åbner for en SMS-aktivering af programmer. I stedet lokkes man til at abonnere på betalingstjenester.

Trojan.SMSSend.3666 kan findes under navnet OSX.SMSSend.i i OS X ‘s Xprotect.plist file. Denne fil opdateres af Apple dagligt om nødvendigt. Alt sker automatisk hvis du har den sidste udgave af Snow Leopard, Lion eller Mountain Lion.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.