Cook om Apple TV: Der er stadig meget vi kan bidrage med på området

AppleTV2Tim Cook benyttede kvartalsregnskabet til at tale om Apple TV.

Selv om Apple TV altid har været betegnet som Apples “hobby”, går det bedre og bedre for den lille set-top box. Gårsdagens kvartalsregnskab afslørede, at Apple solgte 2 millioner Apple Tv’s i sidste kvartal, hvilket er 60% mere end samme kvartal sidste år.

Og selv om rygterne om et kommende Apple fjernsyn for tiden ikke er så rødglødende som de har været, antydede Tim Cook at Apple har flere planer for tv-området på pressemødet i går:

“I have said in the past it’s an area of intense interest for us, and it remains so. There’s a lot we can contribute in this space, and we’ll continue to pull the string and see where it leads,” lød ordene fra Apple-bossen.

Cook har tidligere antydet at Apple har store planer på området, men om der er tale om et decideret Apple fjernsyn, eller en eller anden form for enhed, eller noget helt tredie er på nuværende tidspunkt ikke til at afgøre.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.