Et kig i krystalkuglen: Her er Apples 2013-nyheder

Mountain-Lion Anset analytiker kommer med sit bud på Apples nyheder i år.

Ming-Chi Kuo fra KGI Securities er ikke en Hr. Hvem-som-helst, når det kommer til kendskab til Apples planer for den nærmeste fremtid. Sidste år forudsagde han blandt andet hele Apples massive efterårslancering ned til mindste detalje – inklusive lanceringen af en ny iPad, hvilket der ikke var mange andre der troede på på det tidspunkt, eftersom Apple indtil da havde kørt med årlige lanceringer af nye iPads i marts.

Nu er Kuo klar med sine forventingner til Apple i 2013. Og her kan vi ifølge analytikeren i første omgang vente os en opfriskning af Apple TV i slutningen af første kvartal.

Herefter skal vi helt hen i slutningen af andet kvartal før der sker noget igen, men så er efteråret til gengæld også helt fyldt op med nye lanceringer.

Kuo forventer en ny udgave af MacBook Air til sommer – sikkert i forbindelse med WWDC 2013, og en ny udgave af Retina MacBook Pro med nye design i starten af tredie kvartal. Først i fjerde kvartal venter han nye udgaver af iMac og Mac Mini.

En ny iPhone skulle ifølge Kuo være klar i tredie kvartal, hvor han både forventer en ny “iPhone 5S” og et redesign af den nuværende iPhone 5. Andre kilder taler om en billigere iPhone, og iPhones i flere størrelser og farver, så det bliver spændende at se, hvad resultatet bliver.

Kuo forventer desuden en ny iPad i tredie kvartal, der ifølge hans kilder skulle blive markant lettere og tyndere og en “iPad mini 2” med retinaskærm, ligeledes i tredie kvartal.

På samme tidspunkt skulle der også komme nye udgaver af iPod touch og iPod nano.

Kuo nævner ikke noget om en ny udgave af Mac Pro, men her må Tim Cooks ord alligevel tælle højere. Cook lovede sidste år skuffede Pro-brugere, at der ville komme en ny udgave i 2013, og noget af koden i den sidste betaudgave af OS X antyder ligeledes at der er nye modeller på vej.

Apple-produkter-2013

via AppleInsider 

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.