iMac bliver produceret i Europa

imacApple samler nu også iMacs i Europa.

Apple er i gang med at flytte en del af son Mac-produktion hjem til USA og det betyder at en hel Mac-serie fra i år skal produceres udelukkende  i USA. Årsagen til det skulle både være efterspørgsel blandt forbrugerne for lokalproducerede varer, men også kvaliteten, der bedre kan sikres tættere på Apple. Ifølge Apple chef Tim Cook, så har Apple arbejdet på at flytte dele af produktionen væk fra asien og hjem til USA i flere år.

Det betyder allerede nu, at flere af de nye iMacs er produceret i USA. Derudover er der nu flere ejere af den nye iMac der fortæller, at de har fået modeller der er produceret i Irland. Apple har fortsat produktion af Mac Pro i Irland, men produktionen er langt fra på samme niveau som tidligere, men det bliver nu muligvis lavet om, med den nye iMac.

Det er uvit hvor mange iMacas der skal produceres i Irland og om andre modeller også igen skal producere på Apples europæiske fabrikker.

Via AltomMac.se.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.