Indbygget lyddsystem fra B&O

b&o-beolab-15-16Beolab 15 og 16 er Bang og Olufsens seneste bud på et integreret lydsystem.

Bang & Olufsen lancerer nu et indbygget lydsystem til designentusiaster, der også sætter pris på god lydkvalitet, designet af Anders Hermansen.

Bang & Olufsens integrerede løsning består af to højttalere og en subwoofer, der alle kan indlejres i væggen eller loftet og er tilsluttet en separat forstærker, som kan skjules.

Det cirkelformede design er diskret, men markant. Når lydsystemet er slukket, er højttalerne og subwooferen forsænkede i væggen eller loftet. Når man tænder for musikken, vipper systemet automatisk højttalerne, så lyden dirigeres i den ønskede retning. Højttalerne fås i mat aluminium med frontstof i hvid eller sort. Subwooferen fås i mat aluminium.

– Denne integrerede løsning er tiltænkt indretninger, hvor der ønskes stor lyd uden at skulle skabe plads til fritstående højttalere, fortæller Product Manager Michael Jensen. – Lyden er en ægte Bang & Olufsen oplevelse, og når man er færdig med at lytte, glider højttalerne automatisk tilbage i deres diskrete position – og bliver ved med at se godt ud.

Bang & Olufsens nye lydsystem med BeoLab 15 højttalerne, BeoLab 16 subwooferen og Amplifier 1 forstærkeren kan fås i udvalgte Bang & Olufsen butikker fra januar 2013 til en vejledende udsalgspris på 25.995 DKK for 2 stk. BeoLab 15, 1 stk. BeoLab 16 og 1 stk. Amplifier.

beolab 15

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.