Intel begrænser Thunderbolt-udstyr

Intels licensbetingelser gør det meget svært at udvikle nye produkter.applethunderboltdisplay

Flere producenter klager over Intels licenssystem med Thunderbolt. Ifølge kritikere er det meget svært at få en licens til at bygge produkter baseret på Thunderbolt og det betyder færre tilbehørsprodukter fra producenterne.

Intel afviser at de forsøger at fravælge visse producenter, men siger også at de arbejder med en mindre gruppe af virksomheder og at de har begrænsede ressoucer når det gælder om at godkende licenser.

Jason Ziller fra Intels Thunderbolt-afdeling fortæller dog, at man har planer om at udvide antallet af producenter af Thunderbolt-udstyr i løbet af 2013 og det skulle betyde mere tilbehør til Thunderbolt.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.