Apple er klar med iPad med Retina-skærm på 128 GB

smart-case-ipadApple har frigivet ny iPad med Retina-skærm og 128 GB.

Den nye iPad har en 9,7″ Retina-skærm, A6X-processor designet af Apple, FaceTime HD-kamera og iOS 6.1.

Med mere end 120 mio. solgte iPads er det klart, at kunder i hele verden er vilde med deres iPad, og hver dag opdager de endnu flere årsager til at arbejde, lære og spille på deres iPad i stedet for på deres gamle pc. Med dobbelt så stor lagringskapacitet og et enestående udvalg af mere end 300.000 originale programmer til iPad har firmaer, undervisere og kunstnere endnu flere grunde til at bruge iPad til alle deres arbejdsmæssige og personlige behov, siger Philip Schiller, Apples senior vice president of Worldwide Marketing.

De nye 128 GB versioner af fjerde generation af iPad vil kunne fås fra tirsdag den 5. februar i sort og hvid til en vejledende udsalgspris på DKK 6.099 (4.879,20 ex. moms) for iPad med Wi-Fi og DKK 7.099 (5.679,20 ex. moms) for iPad med Wi-Fi + Cellular.

Den nye iPad med 128GB sælges i Apple Store og udvalgte Apple-butikker.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.