Ny udgave af Thunderbolt Display på vej?

applethunderboltdisplayFlere forhandlere melder udsolgt af Apples Thunderbolt Display.

Den 272 store Thunderbolt-skærm er blandt andet udsolgt hod Amazon, MacMall og J&R, og det plejer at være et ret godt tegn på at der er en ny udgave på vej.

Skærmen trænger også til en opdatering, alene fordi den nuværende model stadig bruger Magsafe1-stikket, og Apple derfor er nødt til at medsende et gratis converter-stik til Magsafe 2, men en ny, redesignet  udgave, der minder i designet om den nye iMac vil nok heller ikke være urealistisk at forestille sig.

Hvor langt tid der går, før Apple er klar med en ny udgave er selvfølgelig svært at sige, men eftersom der pt. stadig er problemer med produktionen af den 27″ store iMac, kan det godt tænkes at vare en tid endnu.

via AppleInsider

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.